Over ons

Mijn naam is Paul Bakker, ik ben 30 jaar en ik kom uit het zeer beroemde Castricum. Vier jaar geleden heb ik besloten te stoppen met dromen en ben ik begonnen met doen. Een van mijn dromen was een dame tegenkomen die het met mij kon uithouden. Al met al geslaagde missie, want Eline en ik wonen
nu al meer dan vier jaar samen in het zalige Rotterdam. Eline is werkzaam als docent en decaan in het voortgezet onderwijs en is ook zakelijk mijn partner.

Vers uit de schoolbanken ben ik klaar gestoomd als horecaondernemer en ben ik direct aan de slag gegaan bij diverse restaurants, een strandtent, hotels en een bistro. Ik heb na een aantal jaar een switch gemaakt naar de financiële sector waar ik op commercieel en zakelijk vlak een stuk sterker ben geworden. Maar hoe interessant ik het staren naar lettertjes op een beeldscherm ook vond, bleef het toch kriebelen om terug te keren naar mijn geliefde horeca.  😉

Met die visie in mijn achterhoofd en een geweldige lange reis rondom de wereld met Eline was de droom ‘ Baker&Moore ‘  geboren.. Nu twee jaar later kijken we vol trots terug naar een geweldige horecaplek gelegen midden in de stad die ruimte biedt voor jong en oud. Al mijn ondernemers zintuigen zijn tijdens de opzet van Baker&Moore aan bod gekomen en nu is het tijd voor onze volgende zaak, genaamd Baker’s Dough.

Paul-Bakker

 

 

OVER-ONS - Bakers Dough

Baker and moore logo

Hoe het allemaal begon

 

Baker’s Dough!

Tijdens een waanzinnige minivakantie in New York in januari 2017, werden wij volledig van onze stoel geblazen toen we hoorden dat er een nieuw concept in New York was bedacht waar ze “rauw” eetbaar koekjesdeeg verkochten in een bijpassend schattig winkeltje. Dagelijks stonden daar lange rijen door iets te verkopen wat we eigenlijk allemaal kennen van vroeger en allemaal lekker vinden. Dit moeten we in Nederland gaan doen was het enige wat ik kon bedenken. Maar dan op de stoere, huiselijke en gezellige Baker&Moore manier waar iedereen zich thuis voelt !!!

Diezelfde dag nog ben ik (Paul) aan de gang gegaan met een groot marktonderzoek waarin meteen alles in gang is gezet om met ons eigen unieke ultieme cookie dough bar concept heel Nederland te veroveren. Uiteraard met het fijne, zalige Baker&Moore gevoel. Het resultaat? Nederland’s eerste cookie dough bar, waar je onder het motto van create-it-yourself (of nu beter gezegd; ”Dough it Yourself”) jouw eigen dough creatie samen kunt stellen: aangepast op ieder zijn (dieet)wensen, meteen eetbaar vanuit de cup, maar ook te bewaren of om te toveren in de oven tot jouw favoriete koek! Gewoon net zo lekker als vroeger, maar dan nog net even leuker…

Dus stap bij ons binnen, laat je meenemen in het fijne gevoel van vroeger aan de keukentafel van je (groot)moeder, geniet van dagelijks vers gedraaid koekjesdeeg en waanzinnig lekkere Baker&Moore koffie.

Dough-it-your-way-mr-baker