Over ons

Mijn naam is Paul Bakker, ik ben 31 jaar en ik kom uit het zeer beroemde Castricum. Vier jaar geleden heb ik besloten te stoppen met dromen en ben ik begonnen met doen. Een van mijn dromen was een dame tegenkomen die het met mij kon uithouden. Al met al geslaagde missie, want Eline en ik wonen nu al meer dan vier jaar samen in het zalige Rotterdam. Eline is werkzaam als docent en decaan in het voortgezet onderwijs en is daarnaast ook zakelijk mijn partner. Zij houdt mij scherp als mijn ondernemers ideeën weer een iets ‘’te’’ enthousiaste wending aannemen ;-).

Vers uit de schoolbanken, klaar gestoomd als horecaondernemer ben ik direct aan de slag gegaan bij diverse restaurants, een strandtent, hotels en een bistro. Ik heb na een aantal jaar een switch gemaakt naar de financiële sector waar ik op commercieel en zakelijk vlak een stuk sterker ben geworden. Maar hoe interessant ik het staren naar lettertjes op een beeldscherm ook vond, bleef het toch kriebelen om terug te keren naar mijn geliefde horeca.

Met die visie in mijn achterhoofd en een geweldige lange culinaire reis rondom de wereld met Eline was onze geliefde droom ‘Baker&Moore ‘ geboren. Nu een ruime twee jaar later kijken we vol trots terug naar een geweldige horecaplek gelegen midden in de stad die ruimte biedt voor ontbijt, lunch en High Tea.

Maar toen was het mei 2017 plots tijd voor…..

Baker and moore logo

Paul-en-Eline-Bakers-Dough

Hoe het allemaal begon

 

Baker’s Dough!

Cookie Dough, Cookie Dough , Cookie Dough , Cookie Dough !!!

Begin januari 2017 werd ik volledig geïnspireerd en wilde ik maar 1 ding, namelijk: nog een unieke horecazaak openen wat nog niet bestond, wat iedereen lekker vindt en waar we ook nog eens de gehele Nederlandse markt mee konden open breken, namelijk:  Edible Cookie Dough.

Iedereen kent het, iedereen lust het en iedereen heeft er wel een herinnering aan. Want laten we eerlijk zijn… wie is vroeger niet direct de confrontatie aangegaan met zijn/haar broertje of zusje om de strijd om de laatste spatel of om de deeg kom leeg te likken wanneer je (groot)moeder een taart ging bakken.

Hier moeten we in Nederland een heuse bar van gaan maken, was het enige wat we konden bedenken. Maar dan op de stoere, huiselijke en gezellige Baker&Moore manier waar iedereen zich thuis voelt !!!

Diezelfde dag nog ben ik aan de gang gegaan met een groot marktonderzoek waarin meteen alles in gang is gezet om met ons eigen unieke ultieme Cookie Dough bar concept heel Nederland te veroveren. Uiteraard met het fijne, zalige Baker&Moore gevoel.

Het resultaat? Nederland’s eerste cookie dough bar, waar je onder het motto Dough it Yourself jouw eigen Cookie Dough creatie samen kunt stellen: aangepast op ieder zijn (dieet)wensen, meteen eetbaar vanuit de cup, maar ook te bewaren of om te toveren in de oven tot jouw favoriete koek! Gewoon net zo lekker als vroeger, maar dan nog net even leuker…

Dus stap bij ons binnen, laat je meenemen in het fijne gevoel van vroeger aan de keukentafel van je (groot)moeder, geniet van dagelijks vers gedraaid koekjesdeeg en waanzinnig lekkere Baker&Moore koffie.

 

 

Logo-Bakers-Dough-Rotterdam-Pannenkoekstraat-Rotterdam

Dough-it-your-way-mr-baker