Trakteren

Trakteren

Bakers Dough Cadoughbox

Ben je op zoek naar een leuk traktatie? DOUGH IT YOUR WAY en vervang de standaard taart eens voor iets origineels en verrukkelijks. Bestel hier op deze pagina direct jouw cadoughbox. Het is snel en eenvoudig te bestellen, je hoeft het alleen maar af te halen en je hebt een traktatie waar vele nog lang over zullen praten.

Dus:

WIL JE UITDELEN OP KANTOOR

HEB JE EEN FEESTJE

GA JE TROUWEN

BEN JE BIJNA JARIG

OF VOOR HET ALLERLEKKERSTE KINDERFEESTJE

DE CADOUGHBOX

HOE WERKT HET

Vul het onderstaande bestelformulier in. Je bestelling dient minimaal 2 dagen van te voren door te worden gegeven aan ons. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra al je gegevens zijn ingevuld incl. telefoonnummer en email-adres.

De boxen kunnen (voorlopig) alleen nog bij ons in de zaak opgehaald worden. Wij zorgen dat deze op jouw gewenste tijdstip klaarstaat bij ons in de winkel (tussen 12:00-18:00 / maandag gesloten). Betalen? Dit doe je bij ons in de zaak wanneer je je bestelling op komt halen. (cash of pin mogelijk).

* Maak een foto van jouw prachtige box en gebruik de hashtags #justdoughit en #cadoughbox en maak direct kans op nóg een volledig verzorgde box voor 10 personen.

Bakers Dough Cadoughbox trakteren

ARRANGEMENTEN

Je kan bij ons twee boxen bestellen: Box 1 (10 pers) Box 2 (20 personen). * Heb je wat over? Geen nood, want alles wat je over hebt kan je gewoon bewaren (zolang je het maar in de koeling zet)!

De box wordt voorzien van bijpassende mooie bakjes, diverse soorten/smaken Cookie Dough, diverse heerlijke toppings, garnituren, bijpassende servetten en lepeltjes. Je kan de bakjes direct uit de doos mooi presenteren aan je gasten en direct serveren. Zorg altijd dat je het deeg/doos koelt als je nog wat tijd te overbruggen hebt. Haal tenminste 30 minuten voor het uitserveren uit de koeling om op de gewenste temperatuur te komen.

Kosten box 1: 39,95,- (100% VEGAN bestellen? +10,-)
Kosten box 2: 79,95,- (100% VEGAN bestellen? +20,-)

Bakers Dough Cadoughbox trakteren Rotterdam op werk

Cadoughbox

bestelformulier

Geef duidelijk aan op welk tijdstip je de box komt ophalen. Wij zorgen dat deze dan voor je klaar staat in de shop. Wij verzoeken je vriendelijk dit tijdstip te handhaven aangezien het een rauw product betreft. Mocht u uren later pas komen betekend dit dat het product achteruit is gegaan in kwaliteit en dat willen wij natuurlijk niet. Wij zijn hier dan ook niet verantwoordelijk voor. Mocht er dus iets wijzigen in tijdstip laat het ons dan de dag van te voren weten via de mail aangezien we in onze zaak geen telefoon hebben.

Bestelformulier:

Welke box kies je?
Box 1: 10 personenBox 2: 20 personen

Wil je de box VEGAN bestellen? (Hiervoor geldt een meerprijs)
NEEJA

Hoeveel boxen wil je bestellen?

Welke datum kom je de box ophalen? (Minimaal 2 dagen van tevoren bestellen)

Hoe laat kom je de box ophalen?
Om 12 uur.Om 13 uur.Om 14 uur.Om 15 uur.Om 16 uur.Om 17 uur.Om 18 uur.

Extra opmerkingen bij de bestelling?